Kopen om te huren

Het kopen van een woning om te huren, vooral een gemeubileerde woning, stelt u in staat om te profiteren van een regelmatige bron van inkomsten door het verkrijgen van een aantrekkelijke investering op lange termijn.

Waarom zou je ons vertrouwen?

Gestea wil u graag ondersteunen in een van de grootste projecten van uw leven. Wij kunnen u een aantal aanvullende diensten aanbieden die u helpen om uw acquisitie gemakkelijk te realiseren. Of het nu gaat om de financiering van uw aankoop, de renovatie of de inrichting ervan, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen u graag steunen.

« Zeer goed advies van de onderhandeling tot aan de werkzaamheden. Grote beschikbaarheid (zelfs in het weekend) en goede opvolging: niets om over te klagen. Dank u wel!

Gaston F. op 25 september 2018. »

« Dank u voor de kwaliteit van uw diensten. Ik waardeer de nauwgezette follow-up en het verslag van de verschillende bezoeken die u hebt afgelegd. Onroerend goed is aan het vernieuwen, het werd tijd!

Stéphane K. op 19 november 2018. »

De voordelen

Persoonlijke begeleiding

Omdat uw projecten de onze worden, blijven we aan uw zijde totdat ze werkelijkheid worden.

Professionele foto's

Uw woning verdient het om in het beste licht te worden gepresenteerd, daarom werken wij uitsluitend met een professionele fotograaf.

Schatting

Op basis van objectieve gegevens en de knowhow van onze consultants zijn wij in staat om u de meest betrouwbare schatting te geven.

Branding van het gebouw

We kiezen voor aantrekkelijke en opvallende visibiliteitsmogelijkheden: van flyers tot billboards en reclamestickers,... we bezuinigen niet op middelen.

Kandidaat-bestuurders

Wij verwerken de aanvragen van potentiële kopers/huurders, controleren hun financieringsplan en rapporteren op een transparante manier aan u.

Verkopen

Laten we ons voorstellen en ontwikkelen, samen.

Eigenaren, u bent in goede handen als u een huis, appartement, parkeerplaats of land snel en veilig wilt verkopen. Gestea heeft van de verdediging van de belangen van de eigenaars zijn strijdpaard gemaakt. Door met ons samen te werken zorgen eigenaren van onroerend goed voor een constante stroom van aanvragen en een nauwkeurige en eerlijke selectie van kandidaat-kopers, altijd in hun eigen belang. Ons team stelt zijn knowhow, zijn communicatiemiddelen en zijn expertise tot uw dienst om de verkoop van uw eigendom tot een succes te maken.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

inschrijven op de nieuwsbrief

Contact

Maak jezelf beschikbaar, luister en begrijp... om te handelen!

Inschrijven

Elke maand ontvangt u pareltjes in uw mailbox!

Nieuwsbrief

U heeft zich ingeschreven op onze nieuwsbrief.