Syndicus

Syndicus

Baseline

Wenst u uw mede-eigendom te laten beheren?

We staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons

Inhoud

Onze verbintenis

De syndicusverantwoordelijken van Gestea zorgen voor het goed administratief, technisch en boekhoudkundig beheer van uw mede-eigendom. Ze luisteren naar alle mede-eigenaars en lossen de problemen van de bewoners op efficiënte en proactieve wijze op.

Uw voordelen

 • Organisatie

  We organiseren de jaarlijkse algemene vergadering van mede-eigenaars en zien erop toe.

 • Opvolging

  We voeren alle beslissingen uit die door de vereniging van mede-eigenaars genomen worden.

 • Administratie

  We beheren de contractuele stappen voor alle derden die bij de mede-eigendom betrokken zijn.

 • Boekhouding

  We staan in voor en optimaliseren het financieel en boekhoudkundig beheer van uw mede-eigendom.

 • Onderhoud

  We zorgen voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en uitrustingen.

 

 

 

 

Contact : syndic@gestea.be

Onze klanten
 • Syndic1

  Photo
  Body

  "Het beheer van een mede-eigendom is complexer dan het lijkt. Aanvankelijk zorgden we er onder de mede-eigenaars voor, maar we hadden een gebrek aan professionalisme en visie, wat vaak tot spanningen leidde. Dankzij Gestea is er een betere verstandhouding tussen ons en hebben we een duidelijk zicht op de renovatiekosten die we voor de gemeenschappelijke delen gaan hebben. Gestea's luisterend oor, dynamisme en ideeën hebben ons in staat gesteld in een gemoedelijke sfeer vooruitgang te boeken."

 • Syndic2

  Photo
  Body

  "Dankzij de expertise en het pragmatisme van Gestea hebben we de nodige maatregelen genomen om ons gebouw in goede staat te houden. Ze heeft onze aandacht gevestigd op gebreken waarvoor de oplossing op termijn wel eens bijzonder duur had kunnen zijn. Voorts worden we gerustgesteld door het feit dat we regelmatig precieze en grondige verslagen van de rekeningen van onze mede-eigendom ontvangen. Hierdoor heerst er een gezonde en gezellige verstandhouding tussen de mede-eigenaars."