Een goed verkopen

Een goed verkopen

Baseline

Wenst u uw goed te verkopen?

Onze vastgoedmakelaars staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons

Inhoud

Onze verbintenis

De vastgoedmakelaars van Gestea verdedigen uw belangen, door binnen een redelijke termijn voor een voordelige verkoop te zorgen. Ze verbinden zich ertoe u regelmatig te informeren en u zo goed mogelijk te adviseren.

Uw voordelen

 • Gratis schatting

  Op basis van objectieve criteria schatten we de waarde van uw goed zo correct mogelijk in.

 • Optimale verkoop

  We verbinden ons ertoe uw goed binnen een redelijke termijn aan de beste prijs te verkopen.

 • Continue informatie

  Op regelmatige basis informeren we u over de vorderingsstaat van uw dossier.

 • Multidisciplinaire expertise

  We stellen ons team van juristen, boekhouders en commercieel vertegenwoordigers te uwer beschikking.

Onze klanten
 • Vendre un bien1

  Photo
  Body

  "Ik dacht dat ik mijn appartement gemakkelijk ging verkopen om het nieuwe huis te kunnen kopen waar mijn vrouw en ik van droomden. Door me in dit avontuur te storten, heb ik beseft hoeveel formaliteiten er wel niet vervuld moeten worden... Geen sinecure! Dankzij Gestea is alles veel eenvoudiger geworden. Gestea heeft alle bezoeken en de administratieve opvolging voor haar rekening genomen. Ik ben ergblij dat ik met een professioneel, bekwaam en flexibel team mag samenwerken."

 • Vendre un bien2

  Photo
  Body

  "Voor mijn werk reis ik vaak en moet ik vele vergaderingen bijwonen. Ik was werkelijk opgelucht dat Gestea de verkoop van mijn appartement voor haar rekening genomen heeft. Gezien mijn drukke agenda kon ik niet aanwezig zijn om alle bezoekaanvragen en vragen van de mensen die interesse voor mijn goed hadden, te beantwoorden. Dankzij de toewijding, de beschikbaarheid en het professionalisme van de medewerkers van Gestea heb ik mijn appartement snel, probleemloos en voor een goede prijs kunnen verkopen!"